Hur du kan äta desserter och gå ner i vikt samtidigt!

Bakelser och desserter är inte förbjudna även om du är ute efter en kost som är bra för din hälsa och hjärta. Det handlar bara om att välja lite bättre.

Skulle inte du älska att kunna tillfredsställa ditt begär för läckra desserter, UTAN att förstör din diet eller kost?

Innehållet i receptboken

Det finns idag väldigt många välsmakande och nyttiga alternativ, om du bara kan lyckas kombinera dessa på rätt sätt så kommer du inte märka skillnad på smaken - men definitivt på vågen!

Vi har nu samlat i hela 78 recept av våra absolut bästa välsmakande och nyttiga desserter som du kan äta med gott samvete. Receptsamlingen är uppdelade i följande 8 kapitel:

Kapitel Ett

Jag älskar dessa kakrecept så mycket att vi gjorde flera satser av dem och hade dem på min väns bröllop! I detta kapitel hittar du bl.a. de hälsosammaste choklad-chip kakorna NÅGONSIN.

Kapitel Två

I detta kapitel får du en smakupplevelse som liknar den från ett riktigt delikat konditori. Hela ditt hus kommer få en underbar doft när du snabbt och enkelt lagar dessa läckra små bakverk.

Kapitel Tre

De här bitarna är super enkla att göra. Allt från frusna godsaker till delikata brownies som vi bakar vi så fort vi blir chokladsugna.

Kapitel Fyra

Här hittar du mousse som är ett säkert kort hos kaffeälskare och lite lättare traditionell. Du behöver ingen glassmaskin för att göra denna goda glass som du kan förvara i frysen om du eller dina gäster blir sugna.

Kapitel Fem

När du serverar dessa kommer de tillbaks för en andra omgång. Missa inte frukttårtan som är så mycket godare än den man köper i affären (som innehåller massa socker och konserveringsmedel).

Kapitel Sex

Munkar, bröd & muffins

Dessa bakverk här är perfekta att ha med på vägen. De är lätta och fluffiga och reser sig och smakar som typiska muffins. Succé till frukost eller en kopp kaffe.


Kapitel Sju


Här hittar du hur du gör egen Nutella (utan transfetterna) och hur du verkligen får fram nötsmaken. Du hittar mjölfria skal som funkar bra med vilken paj som helst. Perfekt och nyttigt som en knaprig bas till de flesta pajer.


Kapitel Åtta


Börja göra dina egna shakes som håller din ämnesomsättning hög och som snabbar på din återhämtning i timmar efter träningen. Det är superenkelt med shakerecept som innehåller alla de rätta ingredienserna.


Vad du kommer att upptäcka

Vet du om att du faktiskt kan "äta kakan och ha det roliga kvar"? Här är några saker som du kanske inte känner till när det gäller desserter.


Uteslut inte goda desserter

Receptboken på denna sidan består av en samling utav våra allra godaste och nyttigaste desserter som du innan bara kunde drömma om att få äta med gott samvete.

De förstör inte din diet/kost

Våra desserter innehåller bra ingredienser, proteiner och nyttigt fett istället för en massa socker (som gör dig fet).

Det gäller att välja rätt

Det finns idag väldigt många välsmakande och nyttiga dessertalternativ, om du bara kan lyckas kombinera dessa på rätt sätt så kommer du inte märka skillnad på smaken -men definitivt på vågen!

Hämta ALLA 78 recept för endast 195 kr (inkl moms)!

Vad andra säger om recepten

Här kan du höra från några personer andra som idag äter läckra desserter och bakverk med gott samvete.

Linda Nilsson

"Enkelt & Suppergott" Dessa recept är fantastiska! De var lätta att göra och jag gilade verkligen att all näringsinformation finns med plus att jag som är gluten intolerant hade ett många recept att välja på - tack!

Certifierad Personlig Tränare & Coach

Nicolas Fiori

Träffa Nicolas Fiori: Sveriges nya favoritränareNico har arbetat träningsbranschen i över 10 år och har utbildat allt från motionärer, professionella idrottare till basketlag.Nico har publicerat flera artiklar i olika tidningar och magasin. Men han har också upptäckt att många vill ha mer strukturerad och personlig vägledning än vad en artikel kan ge.Det är därför han har skapat flera online-program inom kost och träning som används av över 10 000 personer i Sverige.

Innehåll i e-boken/kursen

 • 1

  Introduktion

  • Välkommen

 • 2

  Kakor

  • Nyttiga kakor

 • 3

  Små smakbitar

  • Nyttiga små smkabitar

 • 4

  Bars & rutor

  • Nyttiga Bars & rutor

 • 5

  Mousse, pudding & glass

  • Nyttig Mousse, pudding & glass

 • 6

  Tårtor & Pajer

  • Nyttiga-bakverk-tartor

 • 7

  Munkar, Bröd och Muffins

  • Nyttiga Munkar, Bröd och Muffins

 • 8

  Garnering & Skal

  • Nyttiga Bakverk & garneringar

 • 9

  Heta Drinkar och Kalla shakes

  • Nyttiga Drinkar och Kalla shakes