Hej, jag heter Nicolas Fiori och jag är certifierad personlig tränare och har arbetat i träningsbranschen i över 10 år och utbildat allt från motionärer, professionella idrottare till basketlag.

Om du är lik någon av de hundratals kvinnor jag har arbetat med tidigare, så kanske det jag nu kommer att avslöja för dig helt förändra hur du ser på saken om att få en hälsosam, tonad och sexig kropp.

Men innan jag delar med mig av den spännande informationen så vill jag att du ställer dig följande frågor:

 • Har du märkt att när du blir äldre att du upplever det svårare och svårare att hålla vikten, särskilt i "problemområden" som lår, midja och "fladdret" kring armarna?

 • Önskar du att du kunde gå tillbaka till när du var yngre när det var så mycket lättare att hålla en platt mage, fasta lår och armarna mer tonade?

 • Och slutligen, har du kommit till en punkt där du har tröttnat på att förbränningen "avstannat" och att kroppen för lätt blir slapp och mjuk?

Om du känner igen dig så är du på väg att upptäcka nya hemligheter som kommer att göra så att dina hormoner arbetar FÖR dig istället för emot dig och hur du också kan komma i form och hålla den (särskilt om du är 35 år eller äldre!)

En sak till... Det är inte ditt fel.

Kvinnor har det svårare att gå ner i vikt. Ni har en helt annan hormonuppsättning vilket gör att du varken kan äta eller träna som en man.Du behöver något som är anpassat efter din kropp och unika förutsättningar.

Här är 3 anledningar till varför du som kvinna troligtvis inte får resultaten du önskar:


- Du äter fel

- Du tränar fel

- Dina hormoner är inte optimerade för fettförbränning

#1 Du äter fel


Att kosten har stor betydelse är ingen hemlighet längre. Det många gör fel är att dem äter fel sorts livsmedel, vid fel tidpunkt och i fel mängd. Detta gör att hela kroppen kommer ur balans och du

lagrar mycket av det du äter som fett, även om du äter enligt din kalorimängd.

#2 Du tränar felJag tycker motion som långa promenader och stavgång är jättebra för hälsan. Även löpning och cykling är bra om man vill förbättra hälsan, konditionen och förbränna lite kalorier.
Däremot är det långt ifrån det bästa du kan göra om ditt mål är att förbränna fett och gå ner i vikt. Att träna lågintensivt och länge kan i vissa fall ge motsatt effekt och minska din förbränning och även öka dina hungerkänslor.


#3 Dina hormoner är inte optimerade för fettförbränning

Om du har ätit och tränat fel påverkar det din hormonella balans och din förbränning kan avstanna. Ett enkelt sätt du kan märka av det är att du ökar i vikt även när du knappt äter någonting.

Denna negativa spiral sker av fortsatt fel kost och samtidigt har en hormonell obalans. Men genom rätt kost och träning för DIG kan du optimera dina hormoner och få en naturlig viktnedgång.

Det är därför som jag nu har nöjet att presentera ett program speciellt anpassat för kvinnor som behöver hjälp med detta. Programmet heter...Här är innehållet i paket du får idag:


Kostmodulen

Här får du lära dig den teknik vi kommer att använda oss av för att bestämma portionsstorlekarna, utan att väga maten!

Lär dig äta efter vad din kropp behöver utan att räkna kalorier och äta tråkig mat. Här tar vi också hänsyn till din kroppstyp.

Bara detta kostupplägg som snabbt och enkelt visar hur du får i dig rätt mängd mat kommer vara värt priset för hela det här programmet.

28 dagars träningsprogram (för hemmet och gymmet)

Ett steg för steg träningsprogram som stärker upp, förbättrar konditionen och framförallt öka din fettförbränning.

Träningsprogrammet är anpassat för kvinnor som kommer förbränna fett, bränna kalorier och som karvar fram tonade muskler på samma gång.

Den stora fördelen med detta träningsprogram är du förbränner fett långt efter passet.


Dessa bonusprodukter får du när du beställer idag:


BONUS 1 - Checklista

Med checklistan i din hand så behöver du aldrig fundera på vad du skall göra och i vilken ordning.

Du får även reda på du bör veta och förbereda innan du börjar med programmet för att få ut så mycket som möjligt av programmet. Men du får också en daglig lista som hjälper dig att få gjort det du behöver under dagen.


BONUS 2 - Shoppinglista /Livsmedelslista

Shoppinglistan ger dig massor av alternativ över olika livsmedel som kan välja mellan och sedan handla hem det viktigaste och bästa livsmedlen för dig. Detta kommer att spara dig massa tid och frustration. Vilket innebär snabbare resultat och bra motivation.

BONUS 3 - Specialprogram Ben

Efter mångas önskemål så jag även satt ihop ett specialanpassat träningsprogram för kvinnor med fokus på benen. Här får du de mest effektiva övningarna och träningsmetoden som jag vet för att ge kvinnor starka och välsvarvade ben


Avslutningsvis så behöver du följa en professionellt utarbetad plan som är anpassad efter dig och som både innefattar kosten (så du vet vad, hur mycket och när du skall äta) och träningsprogram (som förbränner fett långt efter träningspasset).

Har du pengarna att investera i en personlig tränare på ditt lokala gym så är det självklart ett bra alternativ men det blir ofta väldigt dyrt för dem flesta.

Förstå följande, det kommer aldrig att komma en perfekt tid och plats i ditt liv för att komma i form.

Jag har alla möjliga effektiva och unika knep och tekniker för att påskynda din fettförbränning - men det bästa sättet för dig är det sätt som du är villig prova och bestämmer dig för att fullfölja.

Hoppas att du provar detta program och att du också kontaktar mig sedan med dina fina resultat.


Certifierad Personlig Tränare & Coach

Nicolas Fiori

Träffa Nicolas Fiori: Sveriges nya favoritränareNico har arbetat träningsbranschen i över 10 år och har utbildat allt från motionärer, professionella idrottare till basketlag.Nico har publicerat flera artiklar i olika tidningar och magasin. Men han har också upptäckt att många vill ha mer strukturerad och personlig vägledning än vad en artikel kan ge.Det är därför han har skapat flera online-program inom kost och träning som används av över 10 000 personer i Sverige.

Kursen innehåller bl.a.:

 • 1

  Introduktion

  • Välkommen till programmet

 • 2

  Kostmodulen

  • Kostmodulen

 • 3

  Träningsprogrammen

  • Introduktion till Träningsprogrammen

  • 28 dagars träningsprogram (gymmet)

  • 28 dagars träningsprogram (hemma)

 • 4

  Bonusprodukter

  • Checklistan

  • Livsmedelslistan

  • Träningsprogram Benspecial