Visste du att man kan träna på ett sätt som maximerar din fettförbränning och ökar din viloförbränning (eller även kallat efterbränning) i upp till 48 timmar efter träning? Med det sagt så förstår du säkert redan nu att det inte sker genom evigt gnetande på crosstrainern, löparbandet eller konditionscykeln.

Denna träning ger nästan ingen positiv effekt alls på din förbränning. Visst kommer du att förbränna kalorier medan du tränar lågintensiv konditionsträning men du kommer aldrig att få den hormonella effekt som krävs för att kunna maxa din fettförbränning och uppnå snabba resultat.

Tiden du tränar är ju endast 4% av din dag om du tränar en timma. Resterande 96 % av dagen händer ju inte så speciellt mycket om du inte ökar din viloförbränning. Din kropp måste vara optimerad för fettförbränning dygnet runt om du vill se synliga och snabba resultat.

Här är några saker som du får med det nya programmet:

Strategiskt utvalda träningsprogram

Program med övningar som maximerar din ‘viloförbränning’ långt efter passet. De är korta och effektiva.

Anpassat för dig

Programmet är anpassat för dig och våra träningsprogram fungerar oavsett vart du befinner dig idag. Din kroppstyp avgör också vilken sammansättning av kosten som blir bäst för just dina förutsättningar.

Rätt kostupplägg

Med rätt kost så menar vi hur vi kombinerar kolhydrater, protein och fetter. För att stimulera de hormoner i kroppen som ökar fettförbränningen.

Mer energi & tid över

Med våra träningsprogram så kommer du vara klar med din träning innan de flesta har hunnit ta sig till gymmet. Så att du istället kan få mer tid och energi över till andra saker i livet.


Modul 1 – Kick-Start

I denna inledande modul så går vi igenom grunderna och konceptet som hela programmet bygger på.

Du får bl.a. reda på principer och strategier för effektiv fettförbränning och viktminskning. Men också hur du beräknar din energiförbrukning och bestämmer din kroppstyp.

På så vis kommer du att få reda på exakt den nivå just DU behöver ligga på för att maximera din fettförbränning hela dagen.


Modul 2 – Kosten

I den här modulen så får du viktiga riktlinjer för kosten ihop med massa tips och strategier för att lyckas. Du får bl.a. reda på vilka kolhydrater, fetter och protein som är bäst för fettförbränningen.

Exempel på innehåll från denna modul:

Här kan du välja mellan TRE olika kostplaner eller tre olika ‘vägar’ att gå igenom programmet beroende på hur du är som person och dina förutsättningar.

1) Kostplanen ”Gå ner i vikt utan att räkna kalorier” är till för dig som mestadels ätit skräpmat och halvfabrikat under väldigt lång tid samt har mycket fett att tappa.

2) Kostplanen ‘Maxa Din Fettförbränning‘(originalplanen) är till för dig som är van att äta bra mat och regelbundet. Men som vill ta sin kost till en helt ny nivå. Till skillnad från de två andra programmen så innebär denna väg en del beräkningar och att du har en förmåga att kunna planera i förväg.

Med kostplan 2 får du bl.a. reda på:

♦ Exakt hur du får fram ditt dagliga energibehov
♦ Hur du lägger upp kosten efter din kroppstyp
♦ Exakt vad du ska äta och vid vilken tidpunkt
♦ Kombination av näringsämnena för bästa resultat
♦ Hur och när du skall använda ‘ätardagar’ och mycket mer

3) Kostplanen – Maxa din fettförbränning – Xtreme”är precis som den låter. Ett tufft 12 veckors program för dig som vill tappa fett väldigt snabbt. Detta program är extremt och passar dem som är lite mer erfarna och vill komma i imponerande form fort.

+15 steg-för-steg videor – Skräddarsyr din kost

UPPDATERING: Vi har förbättrat programmet ytterligare med hjälp av korta steg-för-steg videor som bara förklarar precis det du behöver veta.
Videorna hjälper dig också att välja vilken Nivå (din nuvarande kunskap om kost och livsmedel) som passar dig bäst just nu.

Sedan följer du de enkla instruktionerna för just din Nivå vilket innebär att du kan hoppa över saker som inte är relevant för dig just nu. Så oavsett om du är en komplett nybörjare med kosthållning och träning till någon som vill ha en fysik som är långt utöver det vanliga – så kan du använda programmet.Modul 3 – Träningen

I den här modul så går vi igenom konceptet med att träna så att din viloförbränning ökar mellan träningspassen. I denna modulen får du reda på hur allt hänger ihop och vi talar bl.a. om Densitetsträning.

♦ Vetenskapen bakom träningen utan att tråka ut dig
♦ Förstå varför träningsprogrammen är så effektiva och hur det får dig att maxa din fettförbränning
♦ Hur du ökar din viloförbränning 48 timmar framåt
♦ Med denna kunskap kommer du att själv kunna avgöra och filtrera bort träningsformer som bara slösar bort din tid.


Modul 3.2 – Träningsprogrammen

I den här modulen hittar du de olika träningsprogrammen. Här väljer du program beroende på hur mycket du har tränat innan. Förklaring och beskrivning av övningarna i ditt program hittar du sedan i Modul 3.3 (Övningsbanken)..

♦ UPPDATERING 2016 – Nya träningsprogram för gymmet
♦ 21 Hemträningsprogram med speciellt fokus på efterbränning långt efter träningspasset
♦ Du får styrkeprogram från uppbyggnad och nybörjare, till medel-intensiv och avancerad
♦ Konditionsprogram från nybörjare till avancerad
♦ Träningsprogram för dig som gillar att vara ute
♦ Inget lämnas åt slumpen.


3.2 Övningsbanken

När du har valt ett träningsprogram så går du bara hit och letar upp övningarna som ingår i ditt program.

♦ I övningsbanken hittar du bilder och detaljerade beskrivningar på utförande för alla övningarna

♦ Viktiga tips (som de flesta missar) så att du får ut största möjliga effekt av varje övning


Du kommer att gå ner i vikt snabbare med den här programmet än om du springer på löpbandet en timme varje dag.

Du och dina vänner kommer att se skillnad redan första veckan. Det här är den snabbaste och säkraste metoden som forskare känner till. Om du hittar någon annan metod som hjälper dig att få din drömkropp snabbare så köper vi den av dig …

Programmet är särskilt utformat för att du skall förbränna fett effektivt under hela dagen, detta är inte program som endast fyller din skalle med otydlig teori och stora idéer.

Så låt mig vara väldigt tydlig.

Det finns INGET fluff eller en massa utfyllnadsinformation.

Jag är inte den typen av person som pratar i 2 timmar för att ge dig ett litet guldkorn du kan använda. Jag vet faktiskt inte ens hur man undervisar på det viset.

Istället är denna onlinekurs speciellt utvecklad för att lösa problem.
Jag undervisar verkliga, konkreta strategier som jag personligen använder dagligen med mina klienter som betalar mig bra för det.

Om du någon gång innan har jobbat med mig eller köpt något av mina program innan, så vet du nog att jag är ett stort fan av att ”överleverera”. Det är därför som jag också har lagt flera bonusprodukter för att ge dig mer värde och möjligheten att skapa ännu snabbare resultat.

Du får även dessa svenska Bonusprodukter på köpet:

Du får dem helt utan kostnad när du handlar idag

BONUS:Hantera ditt matsug & cravings

BONUS: Kosttillskotten som faktiskt kan hjälper

BONUS: Effektiva Intervallprogram


BONUS: Kost- och träningsdagbok

BONUS: Verktyg för att beräkna din energiförbrukning och mycket mer

“Provkör” hela programmet i 30 DAGAR innan du bestämmer dig!

Lyssna nu, jag har inget intresse av att ta emot dina pengar om du inte kommer att dra nytta av programmet. Dessa strategier och träningsprogram fungerar. Det enda sättet de skulle inte fungera, är om du inte genomför arbetet som krävs.

Eftersom jag är säker på att du kommer att bli nöjd med programmet så kan jag ge dig en väldigt generös garanti.

Ta 30 dagar på dig för att avgöra om detta är rätt för dig!

Jag vill inte tvinga dig till ett beslut. Det är därför jag är villig att låta dig provköra ”Maxa din Fettförbränning” under hela 30 dagar innan du beslutar om det är rätt för dig. Gå igenom hela kursen. Använd programmen. Tillämpa dem i din träning och vardag.

Du gör investeringen idag, men om du inte är helt nöjd med de resultat du får så behöver du bara skicka mig ett snabbt mail och jag kommer oftast tillbaka med din investering redan inom 24-48 timmar.

Detta gör det helt riskfritt för dig.

Saken är att du kan få en återbetalning med vilken anledning du vill. Kanske gillar du inte ljudet av min röst, typsnittet i manualen … eller så blir din katt blir sjuk och du behöver pengarna för att betala räkningen. Ärligt talat det spelar ingen roll för mig. Du har 30 dagar på dig för att fatta det beslutet.

Certifierad Personlig Tränare & Coach

Nicolas Fiori

Träffa Nicolas Fiori: Sveriges nya favoritränareNico har arbetat träningsbranschen i över 10 år och har utbildat allt från motionärer, professionella idrottare till basketlag.Nico har publicerat flera artiklar i olika tidningar och magasin. Men han har också upptäckt att många vill ha mer strukturerad och personlig vägledning än vad en artikel kan ge.Det är därför han har skapat flera online-program inom kost och träning som används av över 10 000 personer i Sverige.

Innehåll i kursen

 • 1

  Välkommen till programmet

  • Träffa din coach

 • 2

  Modul 1 - Introduktion

  • Introduktion & Checklista

 • 3

  Modul 2.1 Kosten

  • Introduktion till kosten

  • Video 1. Introduktion & Upplägg (3:29)

  • Video 2. Grunderna i kosten (8:41)

  • Video 3. Välj den kostplan som passar dig (5:46)

   GRATIS DEMO
  • Video 4. (Nivå 1-2) Planen för nivå 1-2 (9:52)

  • Video 5. (Nivå 3) Planen för nivå 3 (1:30)

  • Video 6. (Nivå 3) - Kostplan 1 - Ät efter din kroppstyp (9:25

  • Video 7. (Nivå 3) - Kostplan 1 - Timing (6:19)

  • Video 8. (Nivå 3) - Ätardagar (4:30)

  • Video 9. (Nivå 3) - Kostplan 2 - Carb Cycling (7:16)

  • Video 10. (Nivå 3) - Kostplan 3 - Xtreme (5:58)

  • Video 11. (Nivå 1-3) Problemområden & Hormoner (7:01)

   GRATIS DEMO
  • Video 12. (Nivå 1-3) Så lyckas du med kosten (6:27)

  • Video 13. (Nivå 1-3) Hur du kan äta ute (2:30)

  • Video 14. (Nivå 1-3) Hur du justerar kostplanen (5:48)

  • Avslutning - Kosten

 • 4

  Modul 2.2 - Livsmedelslista & Näringsinnehåll

  • Livsmedelslista & Näringsinnehåll

 • 5

  BONUS - Kostdagbok

  • Kostdagbok

 • 6

  Modul 3.1 - Träning - Riktlinjer

  • Video 1 - Introduktion till träningen

  • Video 2 - Hur du väljer rätt träningsprogram (3:18)

  • Avslutning

 • 7

  Modul 3.2 - Träningsprogrammen

  • Träningsprogrammen

  • Avslutning

 • 8

  Modul 3.3 - Övningsbanken

  • Övningsbanken

 • 9

  BONUS - Träningsdagbok

  • Träningsdagbok

 • 10

  BONUS - Kosttillskott

  • Kosttillskott

 • 11

  BONUS - Intervallprogram

  • Intervallprogram